Mefisto d.o.o. - uradni zastopnik Dini Argeo tehtnic za Slovenijo.
-29%

Viličar s tehtnico TPWNBT

890,00  22% ddv ni vključen

Ročni viličar s tehtnico je izdelan in umerjen v Italiji. Ločljivost: 0,2 kg/nosilnost 2000 kg. Napajanje akumulatorsko. Opcija nosilnost do 2500 kg.

Ročni viličar s tehtnico TPWNBT za tehtanje, dvigovanje in premikanje tovora. Za interna tehtanja. Vsak viličar je preizkušen in je opremljen s certifikatom o umerjanju, da se zagotovi navedena natančnost. Opcija 2500 kg nosilnost.

Je najlažji na trgu, hkrati pa ohranja robustno in togo strukturo za natančno tehtanje.

Ročni viličar s tehtnico TPWNBT je edini paletni viličar z vrhunskimi funkcijami in kakovostjo Made-in-Italy. Na voljo je v različicah z akumulatorjem oziroma notranjo polnilno baterijo ali baterijami AA. Za zelenjavni sektor je na razpolago s širokimi vilicami.

Več podrobnosti:

  • Edini brez priključne omarice, z nastavitvijo posamezne tehtalne celice iz zaslona.4 jeklene tehtalne celice, ki jih je odobril Dini Argeo, z stopnjo zaščite IP67.Velik 25 mm LCD zaslon, odporen na udarce, olajša branje.Osvetlitev ozadja s samodejnim izklopom, nastavljiva s tipkovnico za prilagajanje vsem delovnim pogojem.

    Vodotesna tipkovnica za industrijsko uporabo. Standardna zaščitna prevleka za zaščito pred brizganjem vode.

Na voljo so modeli za interna tehtanja oziroma interno kontrolo ali overjeni, žigosani modeli za trgovinska tehtanja. Za živilsko industrijo ponujamo viličar s tehtnico v nerjavečem jeklu, inox paletni viličar s tehtnico. Za nevarna območja ATEX, so na voljo Ex izvedba viličar s tehtnico.
Izberete lahko med prenosom podatkov, tiskanjem podatkov preko tiskalnika na izpisni listek ali zapis podatkov tehtanja na USB ključek. Poglej modele

Podobni modeli

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Viličar s tehtnico TPWNBT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgoraj