Mefisto d.o.o. - uradni zastopnik Dini Argeo tehtnic za Slovenijo.

Tehtanje vozil

Tehtanje vozil na terenu.

Mobilno tehtanje kamionov, traktorjev, delovnih strojev. Osna tehtnica, preverjanje osne teže, tehtanje traktorja.
Mobilna tehtnica za kamione se največkrat uporablja za tehtanje vozil na terenu os po os. To je osna tehtnica za tehtanje vozil.

Osnovni  komplet za preverjanje osne teže je sestavljen iz dveh plošč in elektronske enote v trpežnem kovčku. Na voljo je OVERJENA, žigosana mobilna tehtnica. Namenjena je za trgovsko dejavnost in za izdajo računov kot zakonsko merilo.

Za kontrolno tehtanje lahko izberete kontrolni model za interna tehtanja. Izbirate lahko med kabelsko in Wi fi verzijo kompleta.Tehtamo lahko neomejeno število osi. Zanesljiv elektronski merilnik teže nam samodejno sešteva maso po osi in poda skupni seštevek na izpisnem listku.

Kamionska tehtnica je idealna za postavitev na terenu. Lahko jo vozimo s seboj na teren in tako kjerkoli in kadarkoli preverimo naloženost našega vozila. Je enostavna in lahka za transport, postavljena in pripravljena za tehtanje je v nekaj minutah.

Kontrolna mobilna tehtnica za tehtanje vozil s funkcijo tehtanje v gibanju oziroma dinamično tehtanje vam omogoča, da skrajšate čas tehtanja.
Teža se izračuna, ko vozilo zapelje preko tehtnice, ne da bi se bilo treba ustaviti za tehtanje posamezne osi.Tehtanje v gibanju je še posebej primerno za tiste, ki morajo čez dan pogosto tehtati.
Overjena mobilna tehtnica zahteva statično tehtanje kar pomeni postanek na vsaki osi. S tem je tudi zagotovljena višja natančnost tehtanja.

Tehtnico WWS lahko uporabljamo tudi  za istočasno tehtanje celega vozila. Primerna je predvsem takrat, kadar potrebujemo takšno tehtanje vozil na terenu, velikokrat menjujemo lokacije tehtanja ali če nimamo dovolj prostora za postavitev klasične platformne tehnice.

Dodatni opis s slikami

Filter

Prikaz vseh 3 rezultatov

 • osna tehtnica vgradna

  Prenosne tehtnice

  Osna tehtnica

  Tehtnica za tehtanje vozil os po os. Cenovno najugodnejša tehtnica za preverjanje osne teže. Komplet že od 2.000 €, odvisno od velikosti.

  Model s kabli in model z brezžično Wi fi povezavo med zaslonom in tehtnico.

  Beri dalje
 • preverjanje osne teže

  Prenosne tehtnice

  Preverjanje osne teže

  Preverjanje osne teže s tehtnico WWS. Učinkovito, hitro in cenovno ugodno. Mobilna tehtnica v celoti izdelana v Italiji. Žigosan model za statično tehtanje, tehtanje v mirovanju. Model za interno uporabo tudi za dinamično tehtanje.

  Beri dalje
 • tehtanje traktorja

  Prenosne tehtnice

  Tehtanje traktorja

  2.000,00  22% ddv ni vključen

  Tehtanje traktorja je enostavno z mobilno tehtnico WWS. Tehtamo lahko os po os, vključno z dodano prikolico. Tehtanje traktorja s prikolico že od 2.000 € dalje. Cena je odvisna od nosilnosti in velikosti tehtalne plošče. WWS mobilna tehtnica je lahko overjena žigosana tehtnica ali tehtnica za kontrolna tehtanja na terenu.

   

  Oddaj naročilo
Zgoraj