Mefisto d.o.o. - uradni zastopnik Dini Argeo tehtnic za Slovenijo.

Tehtanje traktorja

2.000,00  22% ddv ni vključen

Tehtanje traktorja je enostavno z mobilno tehtnico WWS. Tehtamo lahko os po os, vključno z dodano prikolico. Tehtanje traktorja s prikolico že od 2.000 € dalje. Cena je odvisna od nosilnosti in velikosti tehtalne plošče. WWS mobilna tehtnica je lahko overjena žigosana tehtnica ali tehtnica za kontrolna tehtanja na terenu.

 

Prenosna tehtnica za tehtanje traktorja.

Tehtnica se uporablja za tehtanje vse vrste vozil, strojev, delovnih strojev, prikolic in traktorjev.  Mobilna tehtnica za vozila je uporabna tudi kot tehtnica za tehtanje dolgih materialov kot so cevi, železni profili in hlodovina. Za tehtanje so na voljo različne velikost plošč, odvisno od vrste vozila. Ravno tako lahko izbirate med ploščami, ki so žično povezane s prikazovalnikom ali pa izberete Wi fi plošče, ki imajo brezžično povezavo z elektronsko enoto. Delo s prenosno tehtnico je enostavno. Nameščena je v nekaj minutah in pripravljena za uporabo, za preverjanje teže. Traktor lahko tehtamo lahko os po os, vključno z dodano prikolico. Pri brezžičnih modelih lahko uporabljamo tudi vsako ploščo posamezno kot tehtalno enoto, saj ima tudi plošča svoj zaslon z merilnikom teže.

Tehtnica za tehtanje traktorja, več o modelih TUKAJ

Podoben model

S tehtnica za tehtanje traktorja lahko tehtamo kjerkoli na terenu.

Tehtanje lahko opravljamo na kmetijskem posestvu, na njivi, na gozdnih cestah ali v vinogradu. Za čimbolj optimalne rezultate pa je pomenbno, da tehtalnim ploščam mobilne tehtnice zagotovimo primerno stabilnost ozroma dovolj trden, utrjen teren. Najbolj priporočljivo je vstopno izstopno tehtanje. To pomeni, da tehtamo najprej prazno vozilo, nato pa natovorjeno. Tako dobimo težo tovora, ki se nam tudi izpiše.

Overjena tehtnica je nastavljena za statično tehtanje, interni modeli pa imajo funkcijo tehtanja v gibanju, kar vam omogoča, da zmanjšate čas tehtanja.
Teža se izračuna, ko vozilo pelje čez tehtnico, ne da bi se bilo treba ustaviti za tehtanje posamezne osi.
Tehtanje v gibanju je še posebej primerno za tiste, ki morajo čez dan pogosto tehtati.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tehtanje traktorja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgoraj